Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext Thread*Show in Threaded Mode


Subjectproblem with gba bios Reply to this message
Posted byMegaHurtz
Posted on07/12/05 02:26 AM



I tried to run Riviera on Visual Boy Advance and wasn't having any luck. I would get the Nintendo splash screen, then a screen that said licensed by Nintendo, then a black screen with some horrible screeching noise.

Much to my suprise, I ended up with similiar results when I flashed the rom to my EFA 512mbit cart. I saw the licensed by Nintendo screen, then a black screen, but no noise.

I went back and played around with my VBA settings, specificly the bios ones. I found that not using the Nintendo bios and using VBA's own emulated bios got the game running just fine. I'm a bit curious as to why this is. It seems strange to me that using the actual Nintendo bios would cause problems.




SubjectI have a similar problem with SSF2T new Reply to this message
Posted byJohnick
Posted on07/21/05 11:00 PM



It runs fine in VBA untill you reach Akuma, then it crashs. I flash it to my 256mb XG2 and it still happens on my real GBA. Its not a corrupt rom cause ive tried every region and it still happens.



http://www.emuchrist.org



SubjectI have the actual cartridge of ssf2t new Reply to this message
Posted byBuveed
Posted on07/22/05 11:22 AM



and it does the same thing. I don't know how the game testers could've missed these bugs. Not to mention a whole lot more bugs in the game too. Too bad, cause it's actually plays real well.




SubjectRe: I have a similar problem with SSF2T new Reply to this message
Posted bycapslock
Posted on07/26/05 08:06 AM



> It runs fine in VBA untill you reach Akuma, then it crashs. I flash it to my
> 256mb XG2 and it still happens on my real GBA. Its not a corrupt rom cause ive
> tried every region and it still happens.
>
>
>
> http://www.emuchrist.org
>


The japanese version of the game should work fine; the game won't crash when you reach Akuma.




SubjectRe: problem with gba bios new Reply to this message
Posted bysmf
Posted on05/31/06 08:54 AM



It could be because the rom has been editted, or it could be protected related.

smf





Previous ThreadView All ThreadsNext Thread*Show in Threaded Mode