Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectGenesis - no sound in some games Reply to this message
Posted byChris.S
Posted on05/22/06 11:38 AM



Hi,
i am currently working on the Genesis Plus Port for Gamecube as it appears some games doesn't have sound working properly (only fx sound, no music): Castle of Illusion and Quackshot for example, but also Thunderforce 4, Wonderboy (the shooting game) and Undead Line

I was wondering what could be the possible cause of this:

- unaccurate timing between Z80 and 68000 (bus request mechanism)
- emulation bug (but the majority of games have music working just fine)
- YM2612 or z80 or 68000 core bug

If someone with good experience with the Genesis could help me finding where the problem could come from, i would appreciate a lot ;-)
thanks



-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
.Genesis - no sound in some games  Chris.S05/22/06 11:38 AM
.*Re: Genesis - no sound in some games  Bart T.05/22/06 06:41 PM
..*Re: Genesis - no sound in some games  _Stef_07/10/06 06:12 AM
..*Re: Genesis - no sound in some games  Chris.S05/23/06 04:32 AM
...*Re: Genesis - no sound in some games  Bart T.05/25/06 12:33 PM
....*Re: Genesis - no sound in some games  Chris.S01/09/07 09:44 AM
.....*Re: Genesis - no sound in some games  Chris.S01/18/07 10:07 AM
....*Re: Genesis - no sound in some games  smf05/31/06 03:47 PM
.....*Re: Genesis - no sound in some games  AaronGiles05/31/06 07:28 PM
......*Re: Genesis - no sound in some games  smf06/10/06 03:37 PM