Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectIt's worked almost flawlessly for me.... Reply to this message
Posted byPinto Bravo
Posted on03/24/05 01:54 PM



Only 2 problems.....

In some PC games the rumble feature doesn't work correctly, meaning either it doesn't work at all or it rubles continuously.

The second problem is the driver issue. Every time I restart the computer I have to go to the device manager and enaable then disable the HID (Human Input Device) to get the adapter recognized. Otherwise it gives a Code 10 Device cannot start error.

I just tested WinKawaks and it works fine for me.

Aside from those annoyances I've been very happy with the adapter. Especially since I've heard other types have produced latency problems.



-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
*EMS USB2 adapter and emus  randem03/23/05 02:59 PM
.*Does anyone know if..  EP03/30/05 02:13 AM
..*Re: Does anyone know if..  EP04/14/05 01:48 AM
.*Oh Man,..Things just got a bit more complicated...  randem03/24/05 09:37 PM
.*I have delay problems with some of those converters  HyperYagami03/23/05 06:26 PM
.*Re: EMS USB2 adapter and emus  pakoman03/23/05 06:12 PM
.*Well.  B. Yuukai03/23/05 06:10 PM
..*Re: Well.  randem03/23/05 06:58 PM
...*It's all good...when it works. n/t  B. Yuukai03/24/05 06:27 PM
....It's worked almost flawlessly for me....  Pinto Bravo03/24/05 01:54 PM
....*Its a great adapter  Pr3tty F1y03/24/05 02:19 PM
.....*I have that rumble prob NT Thanks for the tip.  [seh]03/29/05 10:38 AM
.....*Re: Its a great adapter  randem03/24/05 09:05 PM
.....*The latest driver set fixes those issues, try beta release n/t  B. Yuukai03/24/05 06:22 PM