Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectRe: Holy shit, new SSF Reply to this message
Posted byMr. Do
Posted on12/22/05 11:08 AM



> A64 3200+
> 1 Gig RAM
> Radeon 9800 XT
> Win XP Pro
>
> It asks for the bios and when I add it it freezes. I'm completely baffled.


Hmmm. Baffled here, too.

Best I can think of is re-installing to a new directory and setting it up again. Look for a couple other versions of the BIOS, maybe the file you have is corrupt.

It doesn't matter which version of the BIOS you use (JP, US, EUR), as any game will work with any BIOS. You just need to make sure that you have the right REGION selected before you start a game.

I've got an A64 3000+ myself with an ATI 8500 and same RAM; no problems here.


RELAX and just have fun.
Remember, it's all about the games.
Mr. Do!'s Arcade

-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
*Holy shit, new SSF  RoushiMSX12/18/05 09:41 PM
.*Re: Holy shit, new SSF  Ooga12/20/05 09:13 PM
..*Re: Holy shit, new SSF  Mr. Do12/21/05 02:06 AM
...*Re: Holy shit, new SSF  Ooga12/21/05 08:57 PM
.....Re: Holy shit, new SSF  Mr. Do12/22/05 11:08 AM
.*Re: Holy shit, new SSF  lion212/19/05 10:45 AM
..*Responses...  lux_9288612/19/05 12:19 PM
...*Re: Responses...  lion212/21/05 05:33 PM
....*It's money  RoushiMSX12/21/05 05:44 PM
...*Re: Responses...  Goblin12/20/05 07:28 PM
....*Re: Responses...  RomGirl12/21/05 03:46 AM
.....*Re: Responses...  clem12/21/05 07:29 AM
......*Re: Responses...  Ze-ro12/22/05 11:49 PM
......*Re: Responses...  Bryzian12/21/05 09:09 AM
.......*Re: Responses...  wildcat12/21/05 11:42 AM
........*Re: Responses...  Goblin12/21/05 04:10 PM