Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectRe: News Items Aren't Posting... Reply to this message
Posted byAtila
Posted on04/03/09 12:22 PM



I've sent you a PM, his email is 'ali at RG'



> We did a crap ton of housecleaning, due to moving most people off. It's likely,
> he got caught in the crossfire. What was his login? I made a backup, and can
> just restore the account. However, I would suggest getting RG mail offloaded to
> google. I can make the arrangements if you want and initial setup. It will
> deal with spam far better than here, and then you can add/del accounts as you
> desire.
>
> Let me know. BTW, I don't check my ztnet mail very often due to it being
> overfilled with spam. I'll shoot you a mail sometime soon with another addy.
>
>
> > Lev, my brother's mail ain't working, I've sent you and brian a mail, but
> > nothing yet.
> >
> > > Try now. :)
> > >
> > > > ...Appears broken. The post is stored in News Update, but does not post
> to
> > > > retrogames.com
> > > >
> > > > -Trebor (aka Fangface)
> > > >
> > >
> >
> >
> > --
> > Atila Mert
> > http://www.retrogames.com
> >
>


--
Atila Mert
http://www.retrogames.com

-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
*News Items Aren't Posting...  Trebor03/31/09 05:30 PM
.*Re: News Items Aren't Posting...  lev04/02/09 05:18 PM
..*Re: News Items Aren't Posting...  Atila04/03/09 10:31 AM
...*Re: News Items Aren't Posting...  lev04/03/09 10:33 AM
.....Re: News Items Aren't Posting...  Atila04/03/09 12:22 PM