Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectRe: Sound at Last! Reply to this message
Posted byTekhmaster
Posted on06/07/01 03:50 PM



That is so wierd. Mine is enabled and I have no problems. Must be something that you or a program tweeked at some point.

Glad you could finally get it working. The next release has enhanced sound routines. Still haven't fix the low hum but I'm still hammering away at it.

Cheers :)

> I found that by going to Settings\Sounds & Reminders and disabling Events
> (warnings, system events) that sound works. I tried every other option for
> sounds and narrowed it down to this. Hopefully this will prove useful to other
> users that experience the same problem.
>
> Cheers
> Mike
>
> > Tried all your suggestions + reinstall but still get the black screen and
> return
> > to main menu. Frogger .36 still no luck.
> >
> > I changed a registry item some time ago which improves the quality of Windows
> > Media Player when running as a background task but this hasn't affected
> anything
> > else. For information have a 1GB Microdrive installed but I'm running from
> Main
> > memory as opposed to Microdrive. That's about all I can give you to go on.
> >
> > Cheers
> > Mike
> >
> >
> >
> > > > Techmaster, I freed up enough memory 17MB and still have the same problem
> > with
> > > > no sound and the screen returning to the main. Also removed StarTap
> thinking
> > > > that this could be causing a problem. Any other suggestions or reason
> this
> > > > could be happening (registry errors, program conflicts etc) would be
> > > > appreciated. I'll settle for bad sound as beggers can not be choosers.
> > > >
> > > > Cheers!
> > > > Mike
> > > >
> > >
> > > Hmm, that should be enough I would think.
> > > Did you try doing a Soft reset before playing the game. Memory could be
> > > fragmented and a soft reset can reorganize it. ALso did you leave a meg or 2
> > > free in storage? Always a good idea.
> > > Are you using current roms from MAME Version .36. What game are you trying
> to
> > > play with sound? Try Frogger and Mr Do. They are small and work well for
> > > testing.
> > >
> > >
> > > Cheers,
> > > -Techmaster
> > >
> >
>


Cheers,
-Techmaster

-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
*No Sound  Anonymous06/01/01 09:10 AM
.*Re: No Sound  Tekhmaster06/01/01 05:05 PM
..*Re: No Sound  Ron06/01/01 05:36 PM
...*Re: No Sound  Tekhmaster06/03/01 01:16 PM
....*Re: No Sound  Anonymous06/05/01 06:05 AM
.....*Re: No Sound  Tekhmaster06/05/01 10:29 AM
......*Re: No Sound  Anonymous06/06/01 12:36 PM
.......*Re: No Sound  Ron06/07/01 08:30 PM
.......*Re: Sound at Last!  Anonymous06/07/01 03:54 AM
.........Re: Sound at Last!  Tekhmaster06/07/01 03:50 PM