Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectRe: No Sound Reply to this message
Posted byRon
Posted on06/07/01 08:30 PM



I get nothing but black screen on Frogger too (on E125)
Mr Do is one of the better games with sound.


> Tried all your suggestions + reinstall but still get the black screen and return
> to main menu. Frogger .36 still no luck.
>
> I changed a registry item some time ago which improves the quality of Windows
> Media Player when running as a background task but this hasn't affected anything
> else. For information have a 1GB Microdrive installed but I'm running from Main
> memory as opposed to Microdrive. That's about all I can give you to go on.
>
> Cheers
> Mike
>
>
>
> > > Techmaster, I freed up enough memory 17MB and still have the same problem
> with
> > > no sound and the screen returning to the main. Also removed StarTap thinking
> > > that this could be causing a problem. Any other suggestions or reason this
> > > could be happening (registry errors, program conflicts etc) would be
> > > appreciated. I'll settle for bad sound as beggers can not be choosers.
> > >
> > > Cheers!
> > > Mike
> > >
> >
> > Hmm, that should be enough I would think.
> > Did you try doing a Soft reset before playing the game. Memory could be
> > fragmented and a soft reset can reorganize it. ALso did you leave a meg or 2
> > free in storage? Always a good idea.
> > Are you using current roms from MAME Version .36. What game are you trying to
> > play with sound? Try Frogger and Mr Do. They are small and work well for
> > testing.
> >
> >
> > Cheers,
> > -Techmaster
> >
>




-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
*No Sound  Anonymous06/01/01 09:10 AM
.*Re: No Sound  Tekhmaster06/01/01 05:05 PM
..*Re: No Sound  Ron06/01/01 05:36 PM
...*Re: No Sound  Tekhmaster06/03/01 01:16 PM
....*Re: No Sound  Anonymous06/05/01 06:05 AM
.....*Re: No Sound  Tekhmaster06/05/01 10:29 AM
......*Re: No Sound  Anonymous06/06/01 12:36 PM
........Re: No Sound  Ron06/07/01 08:30 PM
.......*Re: Sound at Last!  Anonymous06/07/01 03:54 AM
........*Re: Sound at Last!  Tekhmaster06/07/01 03:50 PM