Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext Thread*Show in Threaded Mode


SubjectMAME for CE 2.11 Reply to this message
Posted byMark_Wells
Posted on09/15/01 12:22 PM



Does anyone know where I can download MAME for Windows CE H/PC Pro (v2.11) for a SH3 processor (HP Jornada 690). I've tried MAMECE3, but I get a message that a component is missing.




SubjectRe: MAME for CE 2.11 new Reply to this message
Posted byAnonymous (65.31.188.72)
Posted on10/14/01 11:57 PM



> Does anyone know where I can download MAME for Windows CE H/PC Pro (v2.11) for a
> SH3 processor (HP Jornada 690). I've tried MAMECE3, but I get a message that a
> component is missing.
>
I'm having the same problem on my J680. I copied the gapi file under Windows, but no luck. Any help would be much appreciated.




SubjectRe: MAME for CE 2.11 new Reply to this message
Posted byAnonymous (65.32.37.4)
Posted on10/16/01 03:25 PM



I also have this problem on my Jornada 680





SubjectRe: MAME for CE 2.11 new Reply to this message
Posted byAnonymous (65.81.197.253)
Posted on10/18/01 10:45 PM



You might try compiling "mameboy". I found that that worked better for me in trying to get a CE 2.11 version running. I think I did have to copy one of the libraries from something else... Unfortunately, I lost my hard drive, so I can't just look to see what I did. :-(

G.





SubjectRe: MAME for CE 2.11 new Reply to this message
Posted byAnonymous (217.229.215.111)
Posted on10/22/01 01:36 PM



aw... damn.. I just started a new topic for that issue...
sorry 'bout that.... but.. there seems to be no solution yet ?!




Previous ThreadView All ThreadsNext Thread*Show in Threaded Mode