Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext Thread*Show in Threaded Mode


SubjectToshiba e740? new Reply to this message
Posted bydpassmor
Posted on09/30/02 03:24 PM



I have tried MegaMAMECE3 on my e740 with three ROMs; Frogger, Mortal Kombat, and X-Men (4-Player). All three play on the PC. On the PDA, when I try to play them, the screen blanks (except for the start button/bar at the top), and then returns to the MAMECE3 list of games. I have not changed any of the options; what could the issue be here?


SubjectRe: Toshiba e740? new Reply to this message
Posted byhorseshoe7
Posted on11/11/02 11:37 PM



> I have tried MegaMAMECE3 on my e740 with three ROMs; Frogger, Mortal Kombat, and
> X-Men (4-Player). All three play on the PC. On the PDA, when I try to play them,
> the screen blanks (except for the start button/bar at the top), and then returns
> to the MAMECE3 list of games. I have not changed any of the options; what could
> the issue be here?

I have a Pocket console running, so I can see all the error messages that the program spews out, and what I see is a bunch of WRONG CRC errors when I try to run Tank Force.

For example, here are some of of the error messages:

tf1-snd0.bin WRONG CRC (expected: 439cf7aa found 00000000)
WARNING: the game might not run correctly.
Error in zipfile cfg.zip
Your file system seems to be corrupt, please check it.

Also, I get to a point where this game seems to be trying to run, but I can't enter OK, as the popup keyboard doesn't seem to work right.

- Stewart



SubjectRe: Toshiba e740? Reply to this message
Posted byhorseshoe7
Posted on11/12/02 09:10 PM



OK, I've gotten a few games to work on the E740, but am not really pleased with the results:

Tank Force (a 1990 game that used 3 6809 processors, and a sound processor) runs way too slow on the E740 to be usable. Only about 1 or 2fps w/o sound!

Galaxians (a 1979 game that used 1 Z80 processor @3Mhz) updates pretty slowly. About 14fps(70% of what it should be) w/o sound, and a very jumpy 6-13fps w/sound

Even Space Invaders (a 1978 game that used an 8080 @2Mhz) isn't that good. It runs at about 16fps w/o sound(80% of what it should be), which is "almost" good enough, but not quite.

I was hoping for more... is it possible that these games' performance could be increased on the E740, by creating specific drivers for the E740... or am I doing something wrong?

- Stewart




Previous ThreadView All ThreadsNext Thread*Show in Threaded Mode