Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext Thread*Show in Threaded Mode


SubjectDID I PUT CORRECT MEGAMAMECE ON MY PDA? new Reply to this message
Posted byinfiniti11
Posted on09/10/04 04:08 AM



I have a Dell Axim X30 w/624mhz, 64ram/64rom, WinCE2003SE. I installed this file: MegaCE3_PPC.STRONGARM.CAB.

Is THAT the correct MegaMAMEce? It is version 9.5 and it does run, except all the games have a crackling sound when sound is enabled.

I have the other versions, so is this the correct one? Thank you to all who reply.



SubjectRe: DID I PUT CORRECT MEGAMAMECE ON MY PDA? Reply to this message
Posted bypsj_3809
Posted on09/13/04 10:39 AM



I've sent you an email. It is the right version, the sound isnt great but it should play 100% speed.


Need MegamameCE help ? Email me


SubjectRe: DID I PUT CORRECT MEGAMAMECE ON MY PDA? new Reply to this message
Posted byinfiniti11
Posted on09/13/04 02:11 PM



Thanks. Some games work but getting the correct .36 rom is a 81tch. yo


SubjectRe: DID I PUT CORRECT MEGAMAMECE ON MY PDA? new Reply to this message
Posted bypsj_3809
Posted on09/14/04 04:16 AM



I dont have it with me but i think you click on Options / Show all available clones and then it'll show a huge list of games which 'should' work


Need MegamameCE help ? Email me


SubjectSame Situation new Reply to this message
Posted byStevenoj
Posted on09/16/04 11:40 AM



Which is the right version. I have the same setup as infiniti11. Can you email me the file as well.

Stevenoj@hotmail.com


SubjectRe: DID I PUT CORRECT MEGAMAMECE ON MY PDA? new Reply to this message
Posted byMario5688
Posted on03/09/05 04:11 AM



My PDA is iPAQ 4700 , would you please send me the correct version of MAMECE3 to me also ?
I've download MegaCE3_PPC.STRONGARM.CAB , and I can see the game on the list , but just can't work , please help me . Thanks!

my email mariocube@msn.com




Previous ThreadView All ThreadsNext Thread*Show in Threaded Mode