Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


Subjectem500g 2nd part Reply to this message
Posted byAnonymous (172.185.85.66)
Posted on02/05/01 08:44 PM



galaga 58,4k and mspacman 51,5k.nothing works.when i start mameboy.exe there is only a white field where the roms should be listed.i click on options and there "show clones" is activated.what can i do?what have i made wrong?please help me



-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
.em500g 2nd part  Anonymous02/05/01 08:44 PM
.*Re: em500g 2nd part  Marconelly!02/06/01 09:19 AM
..*Re: em500g 2nd part  Anonymous02/06/01 06:58 PM
...*Re: em500g 2nd part  Marconelly!02/07/01 01:48 PM
....*Re: em500g 2nd part  Anonymous02/07/01 06:38 PM
.....*Re: em500g 2nd part  Anonymous02/07/01 08:09 PM
......*Re: em500g 2nd part  Marconelly!02/08/01 02:30 AM
.......*Re: em500g 2nd part  Anonymous02/08/01 06:16 PM
........*Re: em500g 2nd part  Marconelly!02/08/01 07:16 PM
.........*Re: em500g 2nd part  Anonymous02/08/01 09:12 PM
..........*Re: em500g 2nd part  Marconelly!02/09/01 08:28 AM
...........*Re: em500g 2nd part  Anonymous02/09/01 02:13 PM
............*Re: em500g 2nd part  Marconelly!02/10/01 04:04 PM
............*Re: em500g 2nd part  Marconelly!02/09/01 06:23 PM
.............*Re: em500g 2nd part  jbbolcato02/09/01 07:12 PM
..............*Re: em500g 2nd part  Tekhmaster02/14/01 11:18 PM
..............*Re: em500g 2nd part  Marconelly!02/10/01 04:06 AM
...........*Re: em500g 2nd part  Anonymous02/09/01 11:34 AM
............*Re: em500g 2nd part  Anonymous02/09/01 01:37 PM
...........*Re: em500g 2nd part  Anonymous02/09/01 11:21 AM