Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectRe: Addam's Family... Reply to this message
Posted bycapslock
Posted on03/24/04 12:37 PM



> Hello:
>
> I have the Adam's family pinball table with all ROM images. I have PinMAME32,
> Visual PinMAME and Visual Pinball all set up correctly, I believe. The ROMs all
> test okay, etc. I have the script files in place with the tables. Visual
> Pinball will render the table and allow me to interact with the ROM to insert
> credits and start gameplay (albeit somewhat slow). However, the flipper go dead
> as soon as the ball is loaded onto the launchpad and the sound is sketchy at
> best. Is my 1Ghz PIII just not up to par for this task? I have an nVidia
> Geforce 4 Ti 4600 with the latest nVidia XP driver set and DirectX 9 loaded on
> this XP machine. Any ideas?
>

A VP checklist for you -- latest versions as of this post:

Visual PinMAME - 1.31
Addam's Family - 6.7
VBS Scripts - 3.12

If you're running an older version of the table (i.e. the very old ver. 1.0 from AJ's), then I would recommend you get a more up-to-date copy of the table and see if it helps. Last I checked, 6.7 isn't available for download from anywhere these days, but if you go to vpforums and check the VP/VPM Help message board sections for threads about the Addam's Family, you'll probably find a link to a more recent version.




-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
*Addam's Family...  BillyT200403/23/04 10:53 PM
..Re: Addam's Family...  capslock03/24/04 12:37 PM