Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectRe: Thanks for answer Reply to this message
Posted byPetri
Posted on11/19/01 10:33 AM



> > > What kind of CPU & what speed? Depending on the games you are trying to
> play
> > &
> > > the sound settings you probably have to upgrade your CPU & possibly
> > motherboard.
> > > Itīs Compaq Presario 7479
> > AMD K6 2 533 MHz
> > 64 MB
> > 15 GB Hard Drive
> > 56k modem
> > > > Why are some of my VPinMAME games working like slow-motioned cartoons??
> What
> > > > must I do with these games?
> > > >
> > >
> > >
> > > Jay
> > > Hardware/Tech Support Moderator
> > >
> > > # of bugs found in Windows so far:
> > >
> > >
> >
> If You Look Under The PREFERENCES Menu After Open A Table You Will See A SOUND
> OPTIONS Tab Click It And Turn Off MUSIC And SOUND Options.This Should Help With
> Some Of The Earlier Tables But You Should Upgrade If You Wanna Play The More CPU
> Hungry Modern Tables.
> I Am Running An AuthenticAMD AMD Athlon 1.3gig Processor
> 512MB RAM
> GE-FORCE MMX2
> All The Tables Run Smoothly With Sound.
> Upgrade Its The Only Way.
> Thanks for your answer! My problem has been soluted.Keep
on touch.Yours Petri


-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
*Speed problems with VPinMAME  Petri11/14/01 12:10 PM
.*Re: Speed problems with VPinMAME  Petri11/15/01 12:15 PM
.*Re: Speed problems with VPinMAME  bluejaywpg11/14/01 11:22 PM
..*What kind of computer ??  Petri11/15/01 12:01 PM
...*Post deleted by spiderslegs69  spiderslegs6911/15/01 02:27 PM
.....Re: Thanks for answer  Petri11/19/01 10:33 AM
.....*Re: Thanks for answer  bluejaywpg11/19/01 08:18 PM