Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectFinally, some help from the board admin Reply to this message
Posted byRaziel
Posted on10/12/99 03:56 AM



>> Does anyone know if this Markup tags work in non-replies?
> >
>
> Sorry, I'm not sure what's doing that
> It doesn't seem to affect everyone, so I'll have to dissect some profile
> settings and see if I can nail anything down. E-mail me any information you can
> (browser type/version, if this was posted at work, where firewalls may come into
> play, etc.).
>

Thanks for the response. AS u can see from my postings here and at General Emu board, the pics don't display when in my posts. Only in replies/other peoples.

Intel:
:: Win981E (shouldn't matter)
:: Neoplanet 5 (uses IE 5) ... possibly (but it's pretty good in that I hardly find bugs, but they've been some unexpected crashes.
:: In a U.S. college. Yeah we have a really nasty (otherwise unpenetratable) firewall. Prevents uploads to computers on the LAN here from outside. But the code should get the pic from the site, not ask the my comp to locate it. (OK, the point is, the firewall should be irrelevant)
:: Profiling is enabled (just one though) ... might affect the IE saved index in the "Local Internet Settings" folder.

So there ya go! This sucks, 'cuz I'm sure I'm not the only who posts here that is behind a firewall.

-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
*You know what'd be nice?  Doctor_X10/11/99 11:40 AM
.*My dick in your ass? nt  Ryu_Hayabusa09/28/02 00:45 AM
.*Are you the man with the cure?  Pelican11/01/99 03:48 AM
.*Chat? I can help..  Enishi10/12/99 07:47 PM
.*Here's an answer  Raziel10/11/99 08:09 PM
..*Re: Here's an answer  hiryuu10/12/99 01:02 AM
....Finally, some help from the board admin  Raziel10/12/99 03:56 AM