Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


Subjectvideo drivers fuxxxed... grrr... Reply to this message
Posted byProphet (RG)
Posted on01/24/05 09:36 AM



Need a bit of advice... Basically I have this Win98 box, was running ATI drivers (for ArcadeVGA card), but wanted to reinstall them for various reasons.

Went to safe mode, switched to plain old VGA drivers. It was late, forget exactly what I did etc. But switched back to ATI again.

Now I get a garbled screen, I can tell Windows is working because I hear the audio responses to mouse activity etc. But there is just this garbled unchanging pattern on the screen.

Safe mode is fine. BIOS displays fine etc. I tried going to safe mode several times and switching to the plain VGA drivers, an it all proceeds normally. But it seems the system never truly switches. Just get that garbled crap at reset/reload.

Help. Please.

-Prophet-
www.retrogames.com

-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
.video drivers fuxxxed... grrr...  Prophet (RG)01/24/05 09:36 AM
.*Re: video drivers fuxxxed... grrr...  Malice01/24/05 03:48 PM
..*Re: video drivers fuxxxed... grrr...  Prophet (RG)01/24/05 06:54 PM
...*Re: Sounds like a refresh rate issue..[garbled] nt  Evildrak01/25/05 08:48 PM
....*Re: Sounds like a refresh rate issue..[garbled] nt  Malice01/25/05 09:13 PM
.....*Re: Agreeance..I got garbled snow once..  Evildrak01/26/05 09:02 PM