Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectRe: video drivers fuxxxed... grrr... Reply to this message
Posted byMalice
Posted on01/24/05 03:48 PM



> Need a bit of advice... Basically I have this Win98 box, was running ATI drivers
> (for ArcadeVGA card), but wanted to reinstall them for various reasons.
>
> Went to safe mode, switched to plain old VGA drivers. It was late, forget
> exactly what I did etc. But switched back to ATI again.
>
> Now I get a garbled screen, I can tell Windows is working because I hear the
> audio responses to mouse activity etc. But there is just this garbled unchanging
> pattern on the screen.
>
> Safe mode is fine. BIOS displays fine etc. I tried going to safe mode several
> times and switching to the plain VGA drivers, an it all proceeds normally. But
> it seems the system never truly switches. Just get that garbled crap at
> reset/reload.

Did you uninstall the ATI video drivers, if not try that in safemode. Run scandisk to insure nothing got screwed up on the drive. Then try installing the drivers again.

>
> Help. Please.
>
> -Prophet-
> www.retrogames.com
>


-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
*video drivers fuxxxed... grrr...  Prophet (RG)01/24/05 09:36 AM
..Re: video drivers fuxxxed... grrr...  Malice01/24/05 03:48 PM
..*Re: video drivers fuxxxed... grrr...  Prophet (RG)01/24/05 06:54 PM
...*Re: Sounds like a refresh rate issue..[garbled] nt  Evildrak01/25/05 08:48 PM
....*Re: Sounds like a refresh rate issue..[garbled] nt  Malice01/25/05 09:13 PM
.....*Re: Agreeance..I got garbled snow once..  Evildrak01/26/05 09:02 PM