Welcome to Emulationworld

Forum Index | FAQ | New User | Login | Search

Make a New PostPrevious ThreadView All ThreadsNext ThreadShow in Flat Mode*


SubjectHard Drive on it's last legs? Reply to this message
Posted bymikeyt
Posted on06/12/06 08:28 PM



Sometimes when I power on my computer, my HD won't spin up at all and instead I'll get some bootcode error at startup when my computer is detecting drives. There is also a green light that constantly flashes on the underside of the HD when this happens. Usually I'll have to try a number of things to get it working, like power off and then unplug the HD power cable or IDE cable and then turn the power back on, but now it seems random whether or not my HD will work properly or not when I power on. Any idea what the problem might be? I've already backed up all the data on it, just wondering if the HD is fixable.



-
Entire Thread
Subject  Posted byPosted On
.Hard Drive on it's last legs?  mikeyt06/12/06 08:28 PM
.*Uncle Owen, this hard drive unit's got a bad motivator, look!  wildcat06/12/06 11:34 PM
.*Re: Hard Drive on it's last legs?  UncleVom06/12/06 11:19 PM
..*Re: Hard Drive on it's last legs?  mikeyt06/13/06 00:28 AM
...*Re: Hard Drive on it's last legs?  UncleVom06/13/06 08:25 AM
....*Re: Hard Drive on it's last legs?  mikeyt06/14/06 06:10 PM
.....*Re: Hard Drive on it's last legs?  smf09/18/06 08:40 PM
.....*Re: Hard Drive on it's last legs?  UncleVom06/15/06 09:29 AM
......*LOL Great SETI@home plug!!!! (NT)  bluejaywpg06/19/06 01:49 AM